Kapusta pekińska z marchewką czy sałatka selerowa z fetą? Tuńczyk po sycylijsku
czy sałatka makaronowa z bazylią? A może sałatka z cukinii i szynki? W zależności od
składników mogą być dodatkiem do dań głównych albo samodzielnym posiłkiem, na
przykład na kolację. Warto je przygotować, kiedy zapraszamy gości i zależy nam, by
docenili nie tylko smak serwowanych potraw, ale także ich wygląd. Kolorowe i oryginalnie
podane surówki i sałatki mogą wprawić w zachwyt nawet wybrednych smakoszy.
Sporządzane z dodatkiem przypraw ziołowych są nie tylko smaczniejsze, bardziej
aromatyczne, ale przede wszystkim... zdrowsze. Zioła są bowiem skarbnicą
mikroelementów, soli mineralnych i witamin niezbędnych do zachowania dobrego
samopoczucia każdego z nas. Dzięki swym właściwościom nadają potrawom zupełnie
nową wartość. Sięgnijmy zatem po "Sałatki dla każdego" i bez wahania
wykorzystujmy codziennie zawarte w tej książce przepisy na smaczne i zdrowe sałatki
wzbogacone przyprawami ziołowymi.
200 stron, A5, miękka oprawa
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.